Slavnostní schůze ZO ČZS 24.10.2015

29.10.2015 18:14

Sobotní hodový večer 24. října 2015 byl opravdu bohatý na události. V 19 hodin začala v klubovně tělocvičny TJ Jiskra Krhová slavnostní schůze Základní organizace Českého zahrádkářského svazu Krhová konané při příležitosti 40.tého výročí zahájení moštování v Krhové.

Na schůzi byli kromě členů přítomni také vzácní hosté: starostka naší obce Ing. Kateřina Halaštová, předseda Mysliveckého sdružení Srnová Krhová Ing. Josef Šustek a také účastníci soutěže Hezká zahrádka v Krhové 2015. Přítomní se dozvěděli spoustu zajímavých informací o historii moštárny. Průřez vývoje od roku 1882 přes začátky budování objektu, boje o záchranu před prodejem až do současnosti. Ocenění členů a sdružení bylo důstojným pokračováním programu. Slavnostní atmosféra pokračovala vyhlášením výsledků soutěže Hezká zahrádka v Krhové 2015. Z rukou starostky a předsedy zahrádkářů přítele Kotase byla předána ocenění a praktické dárky všem zúčastněným. Poděkování patří všem soutěžícím a také vedení obce za finanční a materiálovou podporu.

Večerní program pokračoval Hodovou zábavou ve všech prostorách tělocvičny. Na výzdobě místností se podíleli jak zahrádkáři, tak členové TJ Jiskra  Krhová.

O výborné občerstvení se postarali členky TJ. Vynikající muzika v podání kapely LH western a po dlouhých letech zcela plný sál návštěvníků všech generací vytvořil velmi příjemnou atmosféru a náladu. Všeobecná spokojenost přítomných nabízí otázku: bude pokračování? Děkuji všem, kteří se zasloužili jakoukoliv mírou o příjemný kulturní večer. Jak celý večer probíhal si můžete prohlédnout v sekci Fotogalerie - Schůze ČZS a Hodová zábava.

Ing. Vítězslav Kotas – předseda ZO ČZS Krhová