Výroční a volební schůze 25.4.2014

17.08.2014 21:38

Členové Základní organizace  Českého zahrádkářského svazu Krhová  uspořádali  v dubnu 2014 Výroční a volební schůzi. Pozvání na toto setkání přijala také starostka Krhové a představitelé všech složek  působících  v  Krhové.  Jednání  se zúčastnil  i zástupce Územního sdružení ČZS předseda Josef Blaha. Přítomní se dozvěděli informace o činnosti  ZO za minulé volební období,  především zprávu o záchraně objektu před prodejem a další. Byla prezentována soutěž „Hezká zahrádka v  Krhové“ a „Výstava ovoce, květin, zeleniny a moštování jablek“. Ve zprávě předsedy zaznělo poděkování vedení obce a ostatním složkám za dobrou spolupráci.

Jaké máme plány pro letošní rok?

Spolupracovat s  vedením obce Krhová a  všemi složkami při organizaci Obecní veselice,  aktivně  se zúčastnit  zahajovacího ročníku  Pohádkového lesa,  propagovat, sledovat a vyhodnotit spolu s  vedením obce  Krhová  soutěž „Hezká zahrádka v Krhové“ a věnovat  maximální úsilí zajištění a průběhu moštování jablek v  naší provozovně.  Kromě toho chceme uspořádat výstavu rukodělných prací krhovských  šikovných rukou.  Jsme přesvědčeni, že v  Krhové, aniž to víme  žije spousta lidiček, kteří mají šikovné ruce. Součástí  Výroční schůze byly také volby funkcionářů ZO na příští pětileté volební období.

Pro nadcházející období byli zvoleni:

Ing. Vítězslav  Kotas    -    předseda

Ing. Lubomír Röhrer    -    tajemník,  místopředseda

Jaromír Klanica            -     hospodář

Milena Palacká            -     pokladník

Karel  Siakala               -     člen výboru

Velmi příjemným činem bylo přijetí jedenácti nových členů ZO. Tento počet je v současné době velmi neobvyklý a svědčí o dobré práci členů a výboru. Součástí setkání členů ZO, rodinných příslušníků a představitelů zájmových složek byl společný společenský večer. K  poslechu a tanci nám hrála skvělá živá kapela. Všichni jsme se výborně bavili, vzájemně se poznali a zatancovali si.